~ An Album Of Mine ~

By: islina ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 12:34 Email | Share | | Bookmark
~engagement day~

Brg hantaran bertema biru silver...
aku selepas di solek...
dgn brg2 hantaran
View all 74 photos...
Jeng Jeng Jeng...
Sepertimana yg di nantikan...
Aku tepekkan gamba2 di Majlis pertunangan aku yg berlangsung pada 7th February 2008...
Haaa tgk tgk jgn x tgk...














Wednesday, 9-Apr-2008 15:20 Email | Share | | Bookmark
~GUESS WHAT?????~

LAMA SUDAH X UPDATE FOTOPAGE NIH....
RINDU GILE NAK UPDATE...
TP XDE GAMBA LAK NAK UPLOAD...
ANAK BUAH PUN X JMPA NK AMIK2 GAMBA DIA...
NIH RASA DH MCM NK UPLOAD BALIK SBB DH ADA GAMBA NK DI UPLOAD....
BUT JUST NK WAT TEKA TEKI....
MY FRIEND OUT THERE...
MEH LA TEKA....

GUESS WHAT PICTURE THAT I'LL BE UPDATE....?

I'LL BE WAITING UR ANSWER...
KOMEN LA EK...
NANTI PASTU BARU KU UPLOAD GAMBA2 NYA...


Friday, 29-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
~Suprise from eira & besday in advanced~

aik duduk jek ke?
dh pegang mouse nmpk....
taraaaa eira dh start nk main komputer like her mama
View all 15 photos...
Along ku yg bertuah ini bikin gempaq semesta alam. X pasal2 aku balik keja dia dh terjengol kat umah. Dr jauh aku nmpk cam ada org berlari konon nak menyorok ngan keta perdana depan umah. Aku kuar jek keta, aku nmpk along aku kat tgkp. aaaaaaaaaaaaaaaaa......surprise nya makcik nih. Yg seronok sbb dak yayut rrrr x heran dh ngan mama dia. Then b4 dia balik mak ada buat nasi kunyit n celebrate besday in advanced utk eira. Meriah banget!!!!

p/s: Along x semua gamba gwe tepek di sini. Time makan ada lagik gamba. Ngakk bule tepek di sini karena muka gwek ada terselit ngakk memakei tudung yach...kalau mauk bilangin sama gwe. Nanti gwe ngepost laju kat email loh....


Gamba pilihan





Thursday, 12-Apr-2007 13:58 Email | Share | | Bookmark
~eira dan barney~

nak barney eira x?
beratnya barney nih...
 
View all 24 photos...
kali pics eira ngan berney2 nya....mak ai byk nya...kakak aku la abih di kuarnya barney anak2nya...so apa lagik...model utama ofcos la tuan empunya barney....seb baik mama dia x pakai kan baju purple...kalo idak x tau yg mana barney yg mana anak buah aku.... .....

gamba pilihan





Monday, 9-Apr-2007 12:58 Email | Share | | Bookmark
~cekgu bedah~

mcm rappers plak....pd hal tuh anak tudung aku jek...
cekgu bedah main mata plak...
baca doa...bagus cekgu bedah nih...
View all 4 photos...
cikgu bedah kembali....aku x hengat page mana ada pics eira as cekgu bedah...masa tuh dia kecik lagi...tuh keja ayah dia mengimejkan dia sebagai cekgu bedah...nih dh setahun lebih,cekgu bedah kembali beraksi...keja punya sape?keja aku la kali nih...

gamba pilihan



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net